Stichting Gave – Anita Eenkhoorn (Update 3 juli 2020: Nieuwsbrief 2)

Jesaja 43:6 Weerhoud niet!

Sla uw schatten niet op en verspil uw tijd niet, laat uw talenten niet roesten. Wees niet zoals die rijke dwaas!

Door deze tekst ben ik (Anita Eenkhoorn) geroepen tot het werk bij stichting Gave. Begin januari 2020 ben ik begonnen als relatiemanager kerkelijk werk. Naast dat ik in mijn eigen woonplaats werkzaam ben als coördinator van de Werkgroep kerk & vluchteling, mag ik mijn gaven en talenten breder inzetten: namelijk in Overijssel en Drenthe.

Als relatiemanager:

• Help ik kerken bij hun taak om gastvrij te zijn voor vluchtelingen in asielzoekerscentra en in de wijk;
  • Ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de al bestaande- en het opzetten van nieuwe lokale werkgroepen vanuit de kerken rondom AZC’ s, maar ook voor statushouders in de wijk;
  • Geef ik vrijwilligers informatie en advies over het opzetten en uitvoeren van activiteiten zoals bezoekwerk, buddyproject, vrouwen- en kinderwerk en het opzetten van een House of Joy;
  • Help ik bij de organisatie van enkele projecten die stichting Gave organiseert voor vluchtelingen, zoals bijv. de jaarlijkse Vriendinnendag.

Hiervoor werk ik een dag op het kantoor in Harderwijk en 2 dagen in de regio. De medewerkers van Stichting Gave zijn (financieel) afhankelijk van hun achterban. Stichting Gave zet alle giften in voor het directe werk. Helpt u mee om dit werk mogelijk te maken? Dit kan door gebed en/of financiële ondersteuning.

Zie voor gebedspunten en meer informatie mijn nieuwsbrief of volg mij via mijn Facebookpagina ‘Het Gave werk

Lees ook mijn eerdere nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief 1 – April 2020

Nieuwsbrief 2 – Juli 2020

Als u mij financieel wilt steunen, kunt u de machtigingskaart invullen en opsturen. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid en steun!

Een hartelijke groet van Anita Eenkhoorn