Hallo ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jans Hoekman-Visscher.  Ik ben getrouwd met Zwaninus en samen hebben wij 5 kinderen. De oudste heeft een vriendin dus komen we vaak al op 6 kinderen. Ik zorg thuis ervoor dat alles goed wordt verzorgd, en als hobby zorg ik ervoor dat familie en vrienden er geknipt en geschoren bij lopen. In het nieuwe seizoen willen wij starten met een JPT-team, wat Jeugd Pastoraat Team betekent en waar ik deel van uit mag maken. Ons verlangen is om een band met de jeugd op te bouwen zodat zij met leuke dingen of vragen bij één van ons terecht kunnen. Verder hoop ik dat wij mogen meewerken om onze jeugd de weg te wijzen naar Jezus Christus.  Jans Hoekman Stoevenberg 12   tel. 038-3856259 e-mail: jans18965@gmail.com
Hallo! Ik ben Ellen Klaver, ik ben al heel wat jaartjes getrouwd met Roger. Daarnaast ben ik moeder van 3 mooie jongens. Momenteel werk ik met veel plezier 2 dagen per week bij Verhoek Europe. Hier heb ik een administratieve job. Vanaf de start van het JPT mag ik meedraaien als JPT-er en het is en blijft prachtig om met jongeren in gesprek te zijn. Gewoon lekker bijkletsen of iets delen wat je bezighoudt. Het kan en mag allemaal bij het JPT. Geen onderwerp is te gek of taboe.  Mocht je mij willen spreken dan kun je mij bereiken op 06-11077505, of via de mail rogerenellen@home.nl

Hallo,Ik ben Bernhard Roeland en ik ben getrouwd met Jolanda samen hebben we één dochter, Emmeli, mogen ontvangen.In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Alfa accountants & Adviseurs als relatiebeheerder waarbij ik de klanten help bij vraagstukken omtrent hun onderneming en de jaarrekening en fiscale aangiftes bespreek. Hiernaast heb ik samen met Jolanda nog een boerderij waar wij kalfjes opfokken om op latere leeftijd melkkoe te worden.De reden dat ik in het JPT zit is: omdat ik graag in contact kom met jou als jongere, om (gezellig) met je te praten en om naar je te luisteren. Ik vind het belangrijk dat er in de gemeente mensen zijn die de tijd willen nemen om naar je te luisteren en met je willen praten. Daarom wil ik zo’n “luisterend oor” en “praatpaal” voor je zijn! Als je vragen hebt, je verhaal even kwijt wilt of gewoon even gezellig wil kletsen, kom dan naar Kettingweg 8. Uiteraard mag je ook mailen naar: bernhardroeland@gmail.com  of bellen/appen op 06-51039343.

Hallo, ik ben Jolande van de Wetering en ik ben getrouwd met Harold. Samen hebben wij 3 kinderen: Jaron, Luka en Anne Sophie. Ik werk parttime bij Gebufa / Multimat in Genemuiden als administratief medewerkster. Dit doe ik met heel veel plezier. Na jaren leidinggevende te zijn geweest bij de 8/9 club, lijkt het me nu ontzettend mooi en bijzonder dat ik deel uit mag maken van het JPT .  Ik wil er graag voor je zijn en je een luisterend oor bieden. Je bent van harte welkom op Kabel 34. Je mag me ook altijd bellen of mailen.  Tel.nr.: 038-3857889/ 06-15381025, mailadres: haroldenjolandevdwetering@gmail.com.
Aangenaam, Alwin Visscher. Ik ben getrouwd met Inge Visscher, wij hebben 3 zonen: Wijcher, Benjamin en Albert. Inge en ik werken samen in ons bedrijf: Inge als kapster bij ‘Salon Inge’ en ik als trainer bij ‘Sport & Wellness Zwartewater’ en bewegingsagoog bij  ‘De Meente’ woon-, zorg- en dienstencentrum. Wij hebben van onze passie ons werk mogen maken. Ik hoop dat ik d.m.v. mijn sociale vaardigheden en omgang met allerlei verschillende mensen met verschillende achtergronden mij kan inleven in de verschillende denkbeelden & situaties. Mijn profiel heeft vele raakvlakken met het ‘JPT’ Zo hoop ik dat ik, als geschikte levende steen, mijn steentjes mag bij zetten in de opbouw van de geestelijke tempel, tot ere van ‘Het Koninkrijk Van De HEERE God’. Met hulp van De Hoeksteen De Heere Jezus Christus met de onmisbare leiding & gaven van De Heilige Geest. Van harte welkom voor een gesprek. Alwin Visscher Tel.: (038) 385 90 42‬ Of kom gerust langs bij Sport & Wellness Zwartewater, Sisalstraat 60. Vriendelijke ZegenGroet, Alwin Visscher
Hé, wat leuk dat je de moeite neemt om even te kijken wie we allemaal zijn. Ik ben Gerdien Hammer en woon in Genemuiden. Ik werk bij KPN als teamcoach en reis door het hele land om teams te helpen en ze nog beter te maken in waar ze al zo goed in zijn. Naast mijn werk vind ik het leuk om te tennissen, op reis te gaan, een filmpje te kijken of gezellig samen te zijn met vrienden / familie. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te spreken over wat ze bezighoudt, waar ze blij en gelukkig van worden maar ook over wat soms lastig of moeilijk is. En dat wil ik ook graag met jou! Misschien zit je wel met iets waar je niet uitkomt, dat kan zijn over dingen.. gewoon in het dagelijks leven maar misschien ook wel over je geloof. Weet ik dan alles en is voor mij alles zo duidelijk? Nou zeker niet, maar soms kan het alleen al helpen dat je er over kunt praten met iemand. Langskomen om bij te kletsen, je verhaal te delen of je zorg te uiten mag altijd aan Achterweg 77. Bel of appen mag ook op 06-12749175.

 

Wat leuk dat jij de website bezoekt!

Mijn naam is Anita Sterk en ik ben getrouwd met Arjan. Samen hebben wij twee dochters gekregen, deze zijn inmiddels allebei getrouwd en daardoor hebben wij twee lieve (schoon)-zonen erbij gekregen.  Sinds een aantal maanden hebben mijn man en ik de titel opa en oma mogen krijgen. Wat een rijkdom.  Graag ga ik naar de bergen om daar heerlijk te genieten van Gods mooie natuur.

Al een aantal jaren mag ik JPT-er zijn en tot nu toe doe ik dat met veel dankbaarheid en plezier.  Jij bent belangrijk en wij horen graag hoe het met je gaat op school, studie, (bij)baan.  Gewoon gezellig (bij-) kletsen, stukje aandacht voor elkaar, naar elkaar omzien dat is wat het JPT met jou verbindt. Zie ik je binnenkort?  Gezellig, ik kijk ernaar uit.  Je mag me altijd appen of bellen: 0640966952

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Annemiek Altena. Ik ben ondertussen al heel wat jaren getrouwd met Johan en in ons huwelijk hebben we 5 kinderen mogen krijgen: 3 jongens en 2 meisjes. Naast het zorgen voor mijn kinderen doe ik nog administratie en ben ik juf op de basisschool. Ondertussen ben ik al heel wat jaren actief in het jeugdwerk van onze kerk.  Ik ben begonnen met het geven van club  aan de kinderen van groep 5 en 6. Vanaf dit jaar mag ik ook helpen bij het organiseren van de VBK-middag voor de kinderen van de basisschool. Allemaal erg leuk om te doen. Nu mag ik als JPT-er gesprekken voeren met tieners. En leuk om gezellig een keer te kletsen of te delen wat je bezig houdt.  Dus zit je ergens mee, of wil je gewoon even langs komen voor een gesprekje dan kan dit aan de Balk 7.  Bel of app je liever, dan is mijn nummer 06-13179417. En mailen mag natuurlijk ook: annemiekaltena83@gmail.com.
Als één van de nieuwelingen bij het JPT wil ik me even voorstellen: Petra van Dalfsen-Kattenberg is mijn naam. Mijn man en ik hebben drie zonen. Lisdodde 32 in Genemuiden is al jarenlang de plek waar ik woon. Op dit adres ben je van harte welkom voor een drankje, gesprek, een luisterend oor of wat je nog meer nodig hebt. Naast mijn parttime baan bij SEIN in Zwolle ben ik een dag gastouder, doe ik ander vrijwilligerswerk en probeer ik twee keer in de week te sporten. Namens het JPT mag ik met jou in gesprek gaan. Ik hoop dat je je vrij voelt om zaken met mij te delen. Je kunt erop vertrouwen dat alles wat er in ons gesprek gezegd wordt, ook daadwerkelijk tussen ons beiden blijft (tenzij je zelf toestemming geeft om informatie met anderen te delen). Ik ben bereikbaar via WhatsApp: 06-29081011 of via mail: jdalfsen@xs4all.nl. Tot ziens!
Hoi! Ik wil me graag even voorstellen aan jou! Ik ben Ineke Pleijzier en ben getrouwd met Jan en moeder van 3 (bijna) volwassen zonen. Eén van mijn passies is het omgaan met kinderen en gelukkig kon ik daar ook mijn beroep van maken. Ik werk namelijk op de Johannes Bogermanschool met kinderen van 0 tot 12 jaar. Dat vind ik echt heel leuk en boeiend om te doen. Daarnaast ben ik al een hele tijd vrijwilliger bij het jeugdwerk van de kerk. Je zou me kunnen kennen van de club of Vakantie Bijbel Week.
In mijn vrije tijd ben ik ook nog parttime boerin en vind je me ‘s ochtends en ‘s avonds in de stal, verder hou ik van wandelen, tekenen, lezen en van gezelligheid.
Ik vind het ook heel leuk om te kletsen met kinderen, op school heb ik vaak gesprekjes met kinderen als het gezellig is, maar ook als het een keertje wat minder goed gaat. Als JPT-er wil ik er ook graag voor jou zijn, als jij behoefte hebt aan een praatje. Dat mag zijn omdat je iets leuks kwijt wil maar ook voor iets moeilijks mag je me contact met me zoeken. Ik woon aan de Middenweg 1, maar bellen of appen mag natuurlijk ook. Mijn telefoonnummer is: 06-38912115. Of per mail ben ik te bereiken op iapleijzier@gmail.com.
Hey,
Mijn naam is Gertrude Bakker en woon samen met Karlo en onze 3 kinderen aan de Fazant 51 in Genemuiden. Naast de zorg voor ons gezin werk ik als verzorgende in de Maarlenhof in IJsselmuiden.
Sinds een jaar ben ik betrokken bij het JPT, hierin heb ik al mooie contacten gehad met jongeren!
Zorgen voor een ander en luisteren vind ik waardevol. Voor de jongere in de gemeente is een luisterend oor belangrijk en dat jij er ook bij hoort! Daarin wil ik een schakel zijn, om met elkaar te kletsen, luisteren wat je bezig houdt of even rummikub spelen. Het kan allemaal, ik wil er voor je zijn! De koffie/thee en fris staat klaar aan de Fazant. App of bel even of ik er ben: 06-29328422.
Mailen kan ook: gertrude.bakker@home.nl.
Tot snel!

Ha!

Ik ben Alberdine Kijk in de Vegte, inmiddels 39 jaar oud en getrouwd met Gert-Jan. We hebben samen 4 kinderen (3 jongens en 1 meisje). De oudste is 14 en de jongste 5 jaar oud. In mijn vrije tijd houd ik van lezen en kletsen met vriendinnen. In het dagelijks leven werk ik op de Pieter Zandt als docent geschiedenis. Ook op school ben ik vertrouwenspersoon en voer ik gesprekken met leerlingen over allerlei dingen die jongeren bezig houden. Daarom lijkt het me ook tof om gesprekjes met jou te voeren en heb ik mij na een oproepje in het kerkblad aangemeld bij het JPT. Ik hoop op fijne en prettige ontmoetingen. Je kunt mij bereiken op 06-14944816 of door te mailen naar alberdine@gmail.com.

Hoi allemaal,

Ik zal me even kort voorstellen: ik ben Reinier Beens, 34 jaar, getrouwd met Karlijn en samen hebben wij twee dochters: Kirstin en Marleigh. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij Rijkswaterstaat te Lelystad als Operationeel Medewerker Verkeersmanagement. Naast mijn werk ben ik veel met mijn hobby’s bezig, zoals het sleutelen aan bromfietsen en vooral veel “pruts’n in de skure” aan van alles en nog wat. Ik ben gevraagd door het JPT-Team of ik JPT-er wilde worden. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik/Wij vind(en) het belangrijk om de jeugd betrokken te houden binnen onze kerkelijke gemeente. Dit kan door middel van een leuke activiteit en/of gesprek of op welke manier dan ook. Zit je ergens mee? Wil jij je verhaal kwijt aan iemand? het JPT-Team staat open voor al je vragen en gaat hier vertrouwelijk mee om. Je bent van harte welkom aan Patrijs 5 te Genemuiden of je kunt mij bereiken via mail: reinierbeens@hotmail.com of bel/stuur een app naar 06-53161101.

 

Hallo, mijn naam is Jennifer Smit. Ik ben getrouwd met Gert-Jan en samen hebben wij 3 kinderen gekregen: Giovanni, Isabeau en Floris. Ik werk als logopedist met veel plezier 2 dagen in de week op het Audiologisch Centrum Drenthe in Assen. Ik doe momenteel vooral gehooronderzoeken bij kinderen, volwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het JPT team. Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten en met jullie in gesprek te gaan.

Zit je ergens mee, of kom je er niet uit, wil je praten over je geloof dan je mag je altijd bellen of appen naar 0625111090.

Hallo allemaal! Ik ben Herman Kijk in de Vegte. Ik ben getrouwd met Charlaine en we hebben samen 2 kinderen: Lucas en Isabel. Ik werk als projectleider bij Visscher-Caravelle, daar produceren we automatten. Ik vind het belangrijk dat jongeren ook actief betrokken worden in onze gemeente. Daarom vind ik het erg mooi dat ik deel mag uitmaken van het JPT-team om zo mijn steentje bij te dragen. Het lijkt me ontzettend leuk om met jou in contact te komen. Ik ben benieuwd wat jou zoal bezig houdt in je dagelijks leven. Ook kunnen we vast nog wel iets van elkaar leren. Ik sta altijd open voor een belletje of een appje (0610008306), en langs komen kan natuurlijk ook altijd aan het Hoofdspoor 17.

Tot snel.

 

Hallo allemaal, Ik ben Roger Klaver geboren in 1980. Getrouwd met Ellen Klaver we hebben samen 3 kinderen. Ik ben werkzaam in mijn  eigen bedrijf: Klaver Service. Hier verkopen en repareren we bromfietsen. Naast mijn werk vind ik het leuk om met mooi weer te gaan varen en lekker te recreëren op het water. Mijn hobby’s zijn: Vissen en wintersporten ook vind ik het leuk om naar een voetbal wedstrijd te kijken. Ik vind het belangrijk om om te zien naar de jongeren van onze gemeente en te weten wat er bij de jongeren leeft. Dus daarom zou ik graag een keer met je kletsen over alle dagelijkse dingen of vragen die je hebt. Dit kan live maar we kunnen ook bellen. Heb je vragen: 0625313155 of mail naar: rgrklaver@gmail.com.

Grt Roger Klaver

Hallo ik ben Bert Siebert en ben getrouwd met Angelique. Samen hebben wij 4 kinderen mogen ontvangen: Nineke, Alina, Nilana en Wiljen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Waternet als Opzichter in de Dijkverteringen/ Kaderconstructies. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje hardlopen. Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd aan mijn gezin te besteden, en wat te ondernemen. Het lijkt mij leuk om met jou/jullie in contact te komen. Graag ga ik het gesprek aan om te horen wat er bij de jeugd speelt en wat voor jullie belangrijk is. Hartelijk welkom aan de Lus 11, ik ben te bereiken op 06 52 48 01 80

Graag Tot Ziens !

Hoi,

Ik ben Henrieke Visscher, 32 jaar oud en getrouwd met Bert-Jan.Samen hebben we 3 kinderen gekregen, 2 meiden en 1 jongen. Naast de zorg voor mijn gezin ben ik in het dagelijks leven Zorgassistent op een revalidatiecentrum in Kampen. In m’n vrije tijd ben ik vaak te vinden op mijn hobbykamer waar ik sinds een jaar trotse eigenaar ben van een webshop. Ook vind ik het heerlijk om te bakken, en opeten hoort daar natuurlijk ook bij te wandelen & muziek te luisteren. Sinds kort mag ik het JPT-team versterken. Er kan iets zijn wat jou bezig houdt en wat je graag wilt bespreken met iemand anders dan je ouders, vriend of vriendin. Dat kan via het JPT. We zijn er voor jou! Al onze gesprekken zijn vertrouwelijk! Het lijkt mij leuk om met jou in contact te komen. Je kan mij altijd bellen of een appje sturen : 0650215579 of als je liever wilt mailen henrieke_visscher@hotmail.com. Wie weet tot snel!

Hoi! Ik ben Margriet Timmerman. Getrouwd met Tiemen en moeder van Anniek en Marit. Ik geef typeles aan kinderen in groep 7&8 en ik ben leiding in het jeugdwerk bij de club 3-4.

Ik wil graag kennis met je maken en horen wat je bezig houdt in het dagelijks leven. Wil je gezellig kletsen, iets (leuks of belangrijks) delen of zit je ergens mee, je bent van harte welkom bij ons thuis aan de Greente 124. Neem gerust contact met mij op! (0610772379).

Hoi, ik ben Tiemen Beens. Ik ben getrouwd met Anne en samen hebben we 5 kinderen. In het dagelijks leven ben ik al vele jaren werkzaam bij Tebezo waar wij werkzaamheden uitvoeren langs alle waterwegen in Nederland. Ik ben gevraagd om het JPT team te komen versterken en het lijkt me erg leuk om met de jeugd van

onze kerk in contact te komen. Ik biedt graag een luisterend oor voor als je ergens mee zit, maar ben ook zeker in voor een gezellig gesprekje over wat je bezig houdt. Dus heb je vragen of zit je ergens mee dan ben je altijd welkom aan de Lus 85 of mag je mij bellen of een mail sturen. Mijn telefoonnummer is 0622700108 en mijn mail adres is tiembeens@hotmail.com

 

Hallo, ik ben Jarno Beens. Ik ben getrouwd met Annemien en wij hebben 2 kinderen: Justin en Inger. Van maandag t/m donderdag werk ik bij een bouwbedrijf op kantoor om projecten te begeleiden. Op vrijdag ben ik thuis voor de kinderen. Ik hou ervan om buiten te zijn en te genieten van land en water. Het lijkt me leuk om eens van je te horen hoe het met je gaat, wat je hobby’s zijn en hoe het gaat op school. Misschien zit je ergens mee en heb je behoefte aan een luisterend oor, ook dan mag je dit delen. Je mag altijd langskomen op Kapberg 11. Op 06 – 12 25 53 49 ben ik bereikbaar voor een belletje of appje.

Ik ben Berry Eenkhoorn, getrouwd met Carlijn en vader van Noa en Job. Ik werk bij Pleijsier Bouw en Onderhoud in Genemuiden en hou me bezig met het verduurzamen van commercieel vastgoed. Ik ben gevraagd om deel uit te maken van het JPT, waar ik met veel plezier naar uit kijk, want ik vind het belangrijk dat er binnen onze gemeente ook ruimte is voor de jeugd! Ik ga graag met jou in gesprek wat je bezighoudt of ben een luisterend oor als je ergens mee zit. Dus mocht er iets zijn bel/app of mail mij! berry_eenkhoorn@hotmail.com / 06-20333922