Hallo ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jans Hoekman-Visscher.  Ik ben getrouwd met Zwaninus en samen hebben wij 5 kinderen. De oudste heeft een vriendin dus komen we vaak al op 6 kinderen. Ik zorg thuis ervoor dat alles goed wordt verzorgd, en als hobby zorg ik ervoor dat familie en vrienden er geknipt en geschoren bij lopen. In het nieuwe seizoen willen wij starten met een JPT-team, wat Jeugd Pastoraat Team betekent en waar ik deel van uit mag maken. Ons verlangen is om een band met de jeugd op te bouwen zodat zij met leuke dingen of vragen bij één van ons terecht kunnen. Verder hoop ik dat wij mogen meewerken om onze jeugd de weg te wijzen naar Jezus Christus.  Jans Hoekman Stoevenberg 12   tel. 038-3856259 e-mail: jans18965@gmail.com
Hallo! Ik ben Ellen Klaver, ik ben al heel wat jaartjes getrouwd met Roger. Daarnaast ben ik moeder van 3 mooie jongens. Momenteel werk ik met veel plezier 2 dagen per week bij Verhoek Europe. Hier heb ik een administratieve job. Vanaf de start van het JPT mag ik meedraaien als JPT-er en het is en blijft prachtig om met jongeren in gesprek te zijn. Gewoon lekker bijkletsen of iets delen wat je bezighoudt. Het kan en mag allemaal bij het JPT. Geen onderwerp is te gek of taboe.  Mocht je mij willen spreken dan kun je mij bereiken op 3859868 of 06-11077505, of via de mail rogerenellen@home.nl
Hallo, mijn naam is Bernhard Roeland en ook ik ben één van de leden van het JPT. Ik ben geboren op 1 februari 1980 en op 11 maart 2004 ben ik getrouwd met Jolanda. Vanaf 1 januari 2009 ben ik als assistent accountant werkzaam bij Alfa accountants & adviseurs in Zwolle. Naast deze baan heb ik samen met mijn ouders nog een boerderij.  De reden dat ik in het JPT zit is: omdat ik graag in contact kom met jou als jongere, om (gezellig) met je te praten en om naar je te luisteren. Ik vind het belangrijk dat er in de gemeente mensen zijn die de tijd willen nemen om naar je te luisteren en met je willen praten. Daarom wil ik zo’n “luisterend oor” en “praatpaal” voor je zijn! Dus als je vragen hebt, je verhaal even kwijt wilt of gewoon even gezellig wil kletsen, kom dan naar Kettingweg 8. Natuurlijk mag je ook mailen naar: bgroeland@hetnet.nl of bellen/appen op 06-51039343.
Hallo, ik ben Jolande van de Wetering en ik ben getrouwd met Harold. Samen hebben wij 3 kinderen: Jaron, Luka en Anne Sophie. Ik werk parttime bij Gebufa / Multimat in Genemuiden als administratief medewerkster. Dit doe ik met heel veel plezier. Na jaren leidinggevende te zijn geweest bij de 8/9 club, lijkt het me nu ontzettend mooi en bijzonder dat ik deel uit mag maken van het JPT .  Ik wil er graag voor je zijn en je een luisterend oor bieden. Je bent van harte welkom op Kabel 34. Je mag me ook altijd bellen of mailen.  Tel.nr.: 038-3857889/ 06-15381025, mailadres: haroldenjolandevdwetering@gmail.com.
Hallo, ik ben Robert Penninkhof. Ik ben 20 mei 1976 geboren. In 2009 ben ik getrouwd met Corine. Mijn hobby is squash en soms rijd ik motor. Overdag werk ik bij Timzo. Ik ben gevraagd om het JPT team te versterken. Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten en goede gesprekken met jullie te hebben. Ik ben benieuwd wat jullie bezig houdt op school, werk, hobby’s, de kerk en in het geloof. Misschien kunnen we van elkaar wel iets leren! Je bent van harte welkom op Prikker 73 en ben te bereiken op 06 27172647 , robert.penninkhof@gmail.com.

 

 

 

Hoi, mijn naam is Jan Brouwer. Ik ben getrouwd met Aly en we hebben samen 2 kinderen, Anne-Jan en Geerke. Ik werk bij Breman-Machinery in Genemuiden; mijn functie is: Qualitie Controller, waar het gaat om kwaliteit! Wat ik heel graag doe is bij mijn zoon kijken op het voetbalveld. Foto’s maken is ook een van mijn hobby’s. Nu ik ook in het JPT-team mee mag draaien, lijkt het me boeiend en leuk om met jou/jullie in gesprek te komen. Mij bellen kan natuurlijk altijd. Ik snap best dat je met vragen zit, waar je niet heel makkelijk over praat. Ik sta altijd voor jou klaar! Ik ben bereikbaar op tel.nr.06-44003334. Ook mag je mailen naar j.brouwer1964@home.nl of gewoon langs komen op Greente 76. Weet: Je bent altijd welkom!
Hallo allemaal. Mijn naam is Klaas Riesebosch. Ik ben getrouwd met Jeanet en wij hebben samen 3 kinderen: Herjan, Denise en Lukas. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een boot en probeer alles rond het water netjes te houden en zo nodig reparaties uit te voeren. Mijn hobby’s zijn vissen, varen en bij de voetbalwedstrijden van de kinderen kijken! Een paar maanden geleden ben ik gevraagd voor het JPT en het lijkt me leuk om met jullie in contact te komen. Dus zit je ergens mee, of heb je gewoon even zin om langs te komen… Je bent altijd welkom aan Karel Doormanstraat 7. Bellen mag ook 06-29089258.

 

 

 

Aangenaam, Alwin Visscher. Ik ben getrouwd met Inge Visscher, wij hebben 3 zonen: Wijcher, Benjamin en Albert. Inge en ik werken samen in ons bedrijf: Inge als kapster bij ‘Salon Inge’ en ik als trainer bij ‘Sport & Wellness Zwartewater’ en bewegingsagoog bij  ‘De Meente’ woon-, zorg- en dienstencentrum. Wij hebben van onze passie ons werk mogen maken. Ik hoop dat ik d.m.v. mijn sociale vaardigheden en omgang met allerlei verschillende mensen met verschillende achtergronden mij kan inleven in de verschillende denkbeelden & situaties. Mijn profiel heeft vele raakvlakken met het ‘JPT’ Zo hoop ik dat ik, als geschikte levende steen, mijn steentjes mag bij zetten in de opbouw van de geestelijke tempel, tot ere van ‘Het Koninkrijk Van De HEERE God’. Met hulp van De Hoeksteen De Heere Jezus Christus met de onmisbare leiding & gaven van De Heilige Geest. Van harte welkom voor een gesprek. Alwin Visscher Tel.: (038) 385 90 42‬ Of kom gerust langs bij Sport & Wellness Zwartewater, Sisalstraat 60. Vriendelijke ZegenGroet, Alwin Visscher
Hé, wat leuk dat je de moeite neemt om even te kijken wie we allemaal zijn. Ik ben Gerdien Hammer en woon in Genemuiden. Ik werk bij KPN als teamcoach en reis door het hele land om teams te helpen en ze nog beter te maken in waar ze al zo goed in zijn. Naast mijn werk vind ik het leuk om te tennissen, op reis te gaan, een filmpje te kijken of gezellig samen te zijn met vrienden / familie. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te spreken over wat ze bezighoudt, waar ze blij en gelukkig van worden maar ook over wat soms lastig of moeilijk is. En dat wil ik ook graag met jou! Misschien zit je wel met iets waar je niet uitkomt, dat kan zijn over dingen.. gewoon in het dagelijks leven maar misschien ook wel over je geloof. Weet ik dan alles en is voor mij alles zo duidelijk? Nou zeker niet, maar soms kan het alleen al helpen dat je er over kunt praten met iemand. Langskomen om bij te kletsen, je verhaal te delen of je zorg te uiten mag altijd aan Achterweg 77. Bel of appen mag ook op 06-12749175.

 

Wat leuk dat je de website bezoekt! Mijn naam is Anita Sterk, ik ben getrouwd met Arjan en wij hebben samen twee dochters. Inmiddels telt ons gezin regelmatig 6 personen, doordat beide dochters een vriend hebben, dit brengt veel gezelligheid mee! In het dagelijks leven werk ik, meerdere dagen per week, in het basisonderwijs. Daar geniet ik volop van, elke dag opnieuw. Mijn hobby’s zijn zwemmen, lezen, bakken, koken en gezellig met vrienden optrekken. In September 2019 werd ik gevraagd om lid te worden van het JPT-team en het lijkt mij leuk om met jullie in contact te komen. Enkele jaren heb ik leiding mogen geven aan club groep 7/8 en was ik aanwezig bij de TEA. Nu, bij het JPT,  vind ik het belangrijk dat er iemand naar je wil luisteren, of gewoon gezellig kletsen, samen in gesprek te zijn of dingen delen die je bezig houden. Je kunt langskomen Slinger 33, bellen of appen 06-40966952, of mailen: anitasterk@live.nl.
Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Annemiek Altena. Ik ben ondertussen al heel wat jaren getrouwd met Johan en in ons huwelijk hebben we 5 kinderen mogen krijgen: 3 jongens en 2 meisjes. Naast het zorgen voor mijn kinderen doe ik nog administratie en ben ik juf op de basisschool. Ondertussen ben ik al heel wat jaren actief in het jeugdwerk van onze kerk.  Ik ben begonnen met het geven van club  aan de kinderen van groep 5 en 6. Vanaf dit jaar mag ik ook helpen bij het organiseren van de VBK-middag voor de kinderen van de basisschool. Allemaal erg leuk om te doen. Nu mag ik als JPT-er gesprekken voeren met tieners. En leuk om gezellig een keer te kletsen of te delen wat je bezig houdt.  Dus zit je ergens mee, of wil je gewoon even langs komen voor een gesprekje dan kan dit aan de Balk 7.  Bel of app je liever, dan is mijn nummer 06-13179417. En mailen mag natuurlijk ook: annemiekaltena83@gmail.com.
Als één van de nieuwelingen bij het JPT wil ik me even voorstellen: Petra van Dalfsen-Kattenberg is mijn naam. Mijn man en ik hebben drie zonen. Lisdodde 32 in Genemuiden is al jarenlang de plek waar ik woon. Op dit adres ben je van harte welkom voor een drankje, gesprek, een luisterend oor of wat je nog meer nodig hebt. Naast mijn parttime baan bij SEIN in Zwolle ben ik een dag gastouder, doe ik ander vrijwilligerswerk en probeer ik twee keer in de week te sporten. Namens het JPT mag ik met jou in gesprek gaan. Ik hoop dat je je vrij voelt om zaken met mij te delen. Je kunt erop vertrouwen dat alles wat er in ons gesprek gezegd wordt, ook daadwerkelijk tussen ons beiden blijft (tenzij je zelf toestemming geeft om informatie met anderen te delen). Ik ben bereikbaar via WhatsApp: 06-29081011 of via mail: jdalfsen@xs4all.nl. Tot ziens!
Hoi! Ik wil me graag even voorstellen aan jou! Ik ben Ineke Pleijzier en ben getrouwd met Jan en moeder van 3 (bijna) volwassen zonen. Eén van mijn passies is het omgaan met kinderen en gelukkig kon ik daar ook mijn beroep van maken. Ik werk namelijk op de Johannes Bogermanschool met kinderen van 0 tot 12 jaar. Dat vind ik echt heel leuk en boeiend om te doen. Daarnaast ben ik al een hele tijd vrijwilliger bij het jeugdwerk van de kerk. Je zou me kunnen kennen van de club of Vakantie Bijbel Week.
In mijn vrije tijd ben ik ook nog parttime boerin en vind je me ‘s ochtends en ‘s avonds in de stal, verder hou ik van wandelen, tekenen, lezen en van gezelligheid.
Ik vind het ook heel leuk om te kletsen met kinderen, op school heb ik vaak gesprekjes met kinderen als het gezellig is, maar ook als het een keertje wat minder goed gaat. Als JPT-er wil ik er ook graag voor jou zijn, als jij behoefte hebt aan een praatje. Dat mag zijn omdat je iets leuks kwijt wil maar ook voor iets moeilijks mag je me contact met me zoeken. Ik woon aan de Middenweg 1, maar bellen of appen mag natuurlijk ook. Mijn telefoonnummer is: 06-38912115. Of per mail ben ik te bereiken op iapleijzier@gmail.com
Hey,
Mijn naam is Gertrude Bakker en woon samen met Karlo en onze 3 kinderen aan de Fazant 51 in Genemuiden. Naast de zorg voor ons gezin werk ik als verzorgende in de Maarlenhof in IJsselmuiden.
Sinds een jaar ben ik betrokken bij het JPT, hierin heb ik al mooie contacten gehad met jongeren!
Zorgen voor een ander en luisteren vind ik waardevol. Voor de jongere in de gemeente is een luisterend oor belangrijk en dat jij er ook bij hoort! Daarin wil ik een schakel zijn, om met elkaar te kletsen, luisteren wat je bezig houdt of even rummikub spelen. Het kan allemaal, ik wil er voor je zijn! De koffie/thee en fris staat klaar aan de Fazant. App of bel even of ik er ben: 06-29328422.
Mailen kan ook: gertrude.bakker@home.nl.
Tot snel!