Psychopastorale hulp gericht op huwelijk en relatie
Margreet Breman-Heideman
Greente 77
8281 KN Genemuiden
Tel: 06-25154148
bremanmargreet@gmail.com

 

Voorstellen Margreet Breman-Heideman
Al heel wat jaren ben ik werkzaam als psycho-pastoraal hulpverlener en counselor, zowel binnen als buiten de kerkelijke gemeenten. Ik richt mij daarbij met name op het huwelijk en de relatie.

Liefdesrelaties zijn kostbaar maar ook kwetsbaar. Ik heb van dichtbij mee kunnen maken dat er veel leed is in een eenzaam en gebroken huwelijk. En dat heeft mij diep geraakt….

Ben jij op zoek naar tips voor een gezonde relatie? Of wil je professionele hulp en begeleiding bij relatieproblemen? Als relatiecoach breng ik de problemen in kaart en help ik echtparen om elkaar opnieuw te vinden en beter te begrijpen. Ik bied ook pastorale ondersteuning voor gezinnen en/of individuele ouders als er sprake is van een echtscheiding.

Misschien maak je je zorgen om je relatie? Of wellicht heb je geen relatie en voel je de pijn van het alleen-zijn? Het kan ook zijn dat je problemen ervaart rondom je seksuele identiteit en merkt dat je vastloopt. Kun je bij dit alles wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op.

Bel, mail of app mij: ik wil er graag voor u, voor jou zijn! Ik vind het mooi om samen een weg te zoeken, om samen te bidden. Het geloof (de Bijbel) is de Bron waaruit ik put, die verweven is met heel mijn hulpverlener-zijn.

Ik ben te bereiken via de mail: bremanmargreet@gmail.com of telefonisch: 06-25154148.

Hartelijke groet,

Margreet Breman-Heideman