Met een enthousiaste groep mensen uit het Blokhuis, de Spil en de Akkerwinde komen we wekelijks bij elkaar om iets te leren uit de Bijbel. Ook de jonge mensen die nog thuis of elders wonen zijn uiteraard van harte welkom om samen God te loven en te prijzen.

We willen op een eenvoudige manier nadenken over wat er in de Bijbel staat. Samen brengen we God alle eer en lof door samen te zingen en te bidden. Zo mag je elke maandagavond aangeven waarvoor je graag wil bidden of danken. We praten over alle fijne en verdrietige dingen die we hebben meegemaakt en brengen het in gebed bij onze Heere en Heiland.

Twee keer in het seizoen hebben we een zangavond, meestal in de Gereformeerde Kerk, waarbij je zelf een mooi lied mag uitkiezen om te zingen. Onder begeleiding van een organist brengen we zo samen God de eer toe!

Speciale avonden beleven we met het vieren van Kerst en bij het afsluiten van het seizoen samen met onze ouders en/of begeleiders.

Vind jij het ook fijn om op een eenvoudige manier iets te leren over God de Vader, Jezus Christus de Zoon en de Heilige Geest? Dan ben je van harte welkom.

Meer info? Neem dan contact op met Joke van de Ruitenbeek via joke.vd.ruitenbeek@gmail.com of telefonisch: (06) 12 15 30 35.