Tijdens de zomer-TEA trekken wij vijf dagen met elkaar op. We starten op de woensdag en sluiten samen af op zondag. Op woensdagavond is er een spannend spel, op donderdagavond een spetterende zes-kamp en op vrijdagmorgen vertrekken wij naar de camping om daar samen een nachtje te kamperen! Op zaterdagmiddag komen wij weer thuis en op zondag sluiten wij de week samen af in de Kerk.

Elke dag staan wij stil bij een stukje uit de bijbel en hopen hier samen nieuwe dingen uit te ontdekken. Daarnaast is er veel tijd voor sport, spel, gezelligheid en ontmoeting. Kortom een week die je zeker niet mag missen!

Winter-TEA

Tijdens de Winter-TEA gaan wij samen één avond of avond en nacht een spannende en leuke activiteit doen. Tijdens deze avond en/of nacht worden er leuke activiteiten georganiseerd waarbij wij ons regelmatig inzetten voor een goed doel. Samen staan wij stil bij een stuk uit de bijbel en willen hier samen over in gesprek gaan en van elkaar leren.

Contact/organisatie
Wil je meer  informatie over de TEA? Mail dan naar tea@hervormdjeugdwerk.com. Of like ons op Facebook zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten!

Kijk ook eens op de volgende sites:TEA 2015

http://www.facebook.com/TEAGENEMUIDEN
http://twitter.com/zomerwintertea