Hart voor je huwelijk 

Hoelang is het geleden dat jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt? Misschien 1 jaar, 5 jaar of misschien wel 50 jaar? Veel voorbereidingen gingen hier aan vooraf, vol verlangen keken jullie uit om met elkaar verder te gaan door het leven. Hoe bijzonder is het dat God jullie aan elkaar heeft gegeven?
Toch is de praktijk misschien wat weerbarstiger dan dat wij hadden gehoopt of verwacht. We zijn druk met het werk en ons gezin, ervaren misschien een sleur of zijn misschien vastgeroest in gewoonten en de tijd voor elkaar schiet er bij in.
Is het geen tijd voor “we time”?

Van harte welkom op de toerustingsavonden hart voor je huwelijk! Investeren in je huwelijk – of je nu korte of lange tijd getrouwd bent- blijft ontzettend belangrijk. De toerusting “hart voor je huwelijk” bestaat uit 6 toerustingsavonden. Het is voor ieder echtpaar wat graag wil investeren in hun huwelijk, hun huwelijk sterker wil maken, of juist hierin wil verdiepen. Verschillende thema’s komen aan bod zoals; teruggaan naar het begin van jullie relatie, hoe je samen in gesprek blijft, hoe je kunt groeien in je relatie, hoe je om kunt gaan met verschillen, hoe je samen geloven vorm kunt geven en hoe dit alles bijdraagt aan intimiteit in het huwelijk! Tijdens de avonden zijn er korte presentaties over bovengenoemde thema’s en gaan jullie aan de hand van opdrachten en vragen samen in gesprek.

Afgelopen voorjaar hebben wij de eerste toerustingsavonden mogen geven aan drie stellen uit onze gemeente! We proberen het dan ook als een avondje-uit neer te zetten. Komend voorjaar hopen we weer de toerustingsavonden te geven. Wees dan ook van harte welkom op “de Pieperhoeve”.

Contact ons gerust bij vragen en/of interesse. Wij hopen de datums weer tijdig kenbaar te maken zodat hier rekening mee kan worden gehouden in jullie agenda’s.

Tot dan!
Hartelijke groet,

Ingrid en Reinate

Ingrid van Maastricht

Tel: 06-21862348

Mail: ingridvanmaastricht@gmail.com

Reinate Visscher

Tel: 06-31224046

Mail: reinatevisscher@gmail.com