Beste jongere, jongvolwassene!

Als je 18 jaar wordt gaat je wereld er meestal heel anders uitzien. Je wordt verantwoordelijk voor de eigen keuzes die je moet maken in je leven. Of dat nu gaat over je beroep, je relatie, de keuze voor een politieke partij of je persoonlijke geloof: al deze zaken vragen om een weloverwogen keuze.

Tijdens de 18+ catechese willen we tijd vrij maken om met elkaar het geloofsgesprek aan te gaan. Dit zullen we doen door onderwerpen te behandelen, die wij aangereikt krijgen via de leermethode ‘Just Read it!’

Maar tijdens deze catechese staan we uiteraard ook open voor onderwerpen die jij belangrijk vindt en die je graag met de groep zou willen bespreken. Zodat we met elkaar kunnen onderzoeken wat God in Zijn Woord zegt over dit specifieke onderwerp.

Wij hopen je te ontmoeten en met elkaar een goede tijd te beleven.

De 18+ catechese is speciaal bedoeld voor jongeren van 18 jaar en ouder, die nog geen belijdenis hebben gedaan en vooralsnog ook nog geen plannen hebben om belijdenis te doen, vindt wekelijks plaats op maandagavond van 20:45 tot 21:30 uur (verzorgd door Tabitha Schurink-Van der Meulen) en op dinsdagavond van 20:45 tot 21:30 uur (verzorgd door Jurjen Giethoorn). 

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Tabitha Schurink – Van der Meulen, Langestraat 181, Tel. 06 – 21 19 43 37, E-mail: tschurink@hervormdgenemuiden.com