Heb je het belang van de Bijbel al ontdekt? Het is Gods Woord met een duidelijke boodschap. Het wijst je de weg door het leven. Het leert je de beste keuzes te maken. God weet precies wat goed is voor jou. Hij is jouw Schepper. Hij geeft ook echt om jou. Ga met je vragen naar Hem. Hij geeft antwoorden waar je wat aan hebt. Hij vertelt over het doel van je leven. Hij waarschuwt voor de gevaren die er zijn. Hij vertelt van vergeving en hoe je die kunt krijgen voor een eeuwig leven met Hem. Hij vertelt vooral ook van het mooiste geschenk wat er is: Zijn Zoon, de Heere Jezus.

Op de catechisatie willen wij jou wegwijs maken in de Bijbel en laten zien hoe actueel hij is. We luisteren naar het Woord van God. We praten met elkaar over de boodschap van de Heere om te zien wat dat voor ons (vandaag de dag) betekent. In de Bijbel staat: ‘Luister en je ziel zal leven’.

Van harte nodigen wij jou uit voor de catechisaties. Als catecheten vinden we het mooi om met de jongeren van de gemeente te delen van iets wat voor onszelf ook zo’n grote betekenis heeft.

Catechesecommissie

Ds. G.H. Molenaar

Dhr. J. Giethoorn

Mevr. T.E. Schurink – Van der Meulen

Mevr. G. Beens (moeilijk lerenden)

Mevr. J. van de Ruitenbeek (andersbegaafden)

Administratie: Mevr. H. Tuinman-Timmerman