<< Terug

CD ‘Hartenzorg voor Albanië’ (Psalmen met Bovenstem onder begeleiding van organist Erik Eenkhoorn)

Op 28 januari jongstleden werd een Psalmzangavond met Genemuider Bovenstem georganiseerd in ‘De Schuilplaats’ te Urk. Onze ‘eigen’ Erik Eenkhoorn bespeelde het orgel tijdens die avond. Er is een prachtige CD van deze avond uitgebracht en deze werd op zaterdag 25 maart jongstleden tijdens de verkoopmorgen verkocht door de Zendingscommissie, voor slechts € 10,00 per stuk. Mocht u dit verkoopmoment hebben gemist, maar de CD alsnog willen aanschaffen, dan is dat mogelijk door een appje te sturen naar 06-24669445 onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Dan zal de CD bij u worden thuisbezorgd (mits u in of rond Genemuiden woont).

De volledige opbrengst van deze verkoop is bestemd voor Wilma de Vries, die namens de GZB in februari 2023 vanuit Urk is uitgezonden naar Albanië.

Wilma gaat daar deels werken in Tirana in de lichamelijke en geestelijke zorg in het ABC Health Center en deels voor Fokusi, een programma dat de kleine, kwetsbare protestantse kerken in Albanië ondersteunt. Wilma zal zich daar voornamelijk richten op de opbouw van gezondheids- en verslavingszorg.

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw bestelling en steun aan het zendingswerk!