Voorjaarszendingscollecte GZB (D.V. Zendingszondag 25 februari)

Help kerken in Centraal-Azië met Bijbelcursussen

De GZB-voorjaarscollecte, die op Zendingszondag D.V. 25 februari wordt gehouden, is bestemd voor kerken in Centraal-Azië. Evangelisatie is in landen zoals Kazachstan, Kirgizië en Turkmenistan verboden, gemeenten worden in de gaten gehouden en invallen door de politie komen regelmatig voor. Ondanks alle weerstand komen mensen tot geloof en is er veel belangstelling voor de Bijbelcursussen die in de kerken worden gegeven. De Bijbelcursussen hebben een positieve invloed op de vele kleine huisgemeenten in Centraal-Azië. De GZB ondersteunt deze kerken met de ontwikkeling, vertaling en verspreiding van laagdrempelige Bijbelstudies, zodat gelovigen groeien in de diepte en nieuwe mensen tot geloof komen. Ook maakt de GZB hulpprojecten van christenen financieel mogelijk. Deze projecten bieden mogelijkheden om hun naasten de liefde van God te laten zien. Klik hier of op de afbeelding hiernaast om meer te lezen over dit project in Centraal-Azië.

Helpt u mee?

Hoe kunt u bijdragen?

• Geef tijdens de extra collecte op D.V. Zendingszondag 25 februari 2024
  • Doneer via de online collecte in de kerkapp of via de QR die tijdens de online uitzending wordt vertoond
  • Doneer via onderstaand Tikkie, via gzb.nl/voorjaarscollecte of door middel van de antwoordkaart in de collectefolder.
  • Blijf bidden voor het zendingswerk.