Zomer-Zendingscollecte GZB – Kerk in Indonesië getuigt van Gods liefde

Help de kerk in Indonesië met het verzorgen van trainingen

Elke week verlaat Ds. Priyo Basuki uit Indonesië zijn gezin een aantal dagen om ouderlingen en gemeenteleden te kunnen trainen. Hij hoopt dat zij daardoor groeien in hun geloof. En dat zij daarvan getuigen in woord en daad in hun omgeving, waar de islam domineert.

De Zomer-Zendingscollecte van de GZB is bestemd voor de kerk in Indonesië. Om Ds. Basuki en zendingswerker ds. Laurens Jan Vogelaar te helpen met het trainen van de Protestantse Kerk van Luwu, Sulawesi. Voor 25 euro kunnen drie ambtsdragers of leidinggevenden een training volgen. Doet u mee?

De GZB werkt wereldwijd met kerken samen om het Evangelie te delen. Dat kan alleen als u de GZB daarbij helpt. Juist nu!

U kunt het zendingswerk van de GZB op de volgende manieren steunen:

• Maak uw bijdrage over via de online collecte o.v.v. Zomer-Zendingscollecte GZB
  • Maak een gift over naar de GZB voor het zendingswerk in Indonesië. Dat kan via rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45. Bij de omschrijving graag het projectnummer vermelden: ID.1.111.
  • Doneer via het Tikkie

Voor meer informatie, zie gzb.nl/zomercollecte

Wij bevelen de Zomer-Zendingscollecte van harte bij u aan!

Een hartelijke groet van uw Zendingscommissie