<< Terug

Zomer TEA 2018

We mogen terugkijken op een geslaagde zomerTEA!

Tijdens deze week mochten we met de bezinning stilstaan bij het thema: Zoek het uit. We kwamen steeds een beetje meer te weten over wie Jezus was toen hij op aarde leefde en wie Hij nu voor ons wil zijn.

Woensdagavond hebben we met 45 tieners het whatsappspel gedaan, al fietsend gingen ze door Genemuiden. Ze hadden verschillende opdrachten die uitgevoerd moesten worden en die via whatsapp naar een jury gestuurd moest worden. Het was een groot succes!

Donderdag gingen we na de bezinning naar de IJsbaan. De welbekende zeskamp stond op het programma, de tieners en de leiding waren allemaal even enthousiast! We vonden het ook erg leuk dat er veel bekenden kwamen kijken. Ondanks de kou hadden we een geslaagde avond.

Vrijdagochtend vertrokken we op de fiets voor een 30 kilometer tocht naar Paasloo. Het verliep voorspoedig, zonder fietspech of veel vertraging. Bij Blokzijl hebben we genoten van onze meegenomen lunch. Na het opbouwen van ons tentenkamp hebben we een sportief spel gedaan. Na het eten stonden we stil bij de bezinning over Jezus die de storm stilt. Jezus wil dichtbij je zijn, welke stormen je ook meemaakt in je leven. De tieners gingen in kleine groepjes uiteen voor de stille tijd. In het donkere bos hebben we een spannend smokkelspel gedaan. Na opgewarmd te zijn bij het kampvuur gingen we lekker ‘slapen’. ‘s morgens met elkaar ontbijten en bezinning. Daarna vertrokken we in groepen naar het klimbos, wat een belevenis! Na een goede maaltijd konden we opruimen om daarna weer op de fiets naar huis te gaan.

We hadden we het goed met elkaar! Een leuke groep tieners, fijne leiding en een vol programma. Ouders, bedankt dat jullie je tieners aan ons hebben toevertrouwd. Maar bovenal dank aan onze grote God die ons door & door kent en ons nooit verlaat.