GZB-Voorjaarscollecte

Nu collecteren in de kerk op dit moment helaas niet mogelijk is, vragen wij graag uw bijzondere aandacht voor de GZB-Voorjaarscollecte, ten behoeve van het werk in het zwaar getroffen Zuid-Soedan:

Geef uit Zuid-Soedan gevluchte jongeren hoop!

Er zijn veel jongeren die uit Zuid-Soedan zijn gevlucht. Een deel woont in vluchtelingenkampen in Noord-Oeganda. Veel jongeren zijn gefrustreerd door de oorlog en het kamp. Sommigen gaan op zoek naar alcohol of drugs, stelen of sluiten zich aan bij bendes. Door trainingen kunnen deze jongeren beter voor zichzelf zorgen en hun eigen bestaan opbouwen. Geef ook om deze jongeren!

Lees meer in bijgevoegde folder.

De GZB werkt wereldwijd met kerken samen om het Evangelie te delen. Dat kan alleen als u de GZB daarbij helpt. Juist nu! Zo steunt u het GZB-werk:

Voor meer informatie, zie www.gzb.nl/voorjaarscollecte.

U kunt natuurlijk doneren via de gebruikelijke methode van onze Hervormde gemeente. Zie hiervoor de mogelijkheden voor het online collecteren: https://www.hervormdgenemuiden.com/online-collecte/  of doneer rechtstreeks door het onderstaande Tikkie te scannen met uw smartphone (mits deze daarvoor geschikt is):

Deze GZB-Voorjaarscollecte bevelen wij van harte bij u aan!

Hartelijke groet van uw Zendingscommissie.