<< Terug

Vakantie Bijbel Klub (VBK)en de Tiener Evangelisatie Activiteiten (TEA)

Ook dit jaar worden er in de laatste week van de zomervakantie activiteiten georganiseerd voor de jeugd van Genemuiden: de Vakantie Bijbel Klub (VBK)en de Tiener Evangelisatie Activiteiten (TEA). De VBK en de TEA streven hetzelfde doel na: de kinderen en tieners die Jezus Christus nog niet kennen, in aanraking te brengen met het Evangelie. Voor al deze activiteiten hebben we weer veel medewerkers nodig.

Net zoals voorgaande jaren werken we als VBK en TEA-stuurgroep samen voor wat betreft het werven van medewerkers. We sturen je hierbij dan naast de informatiebrief van de VBK ook de informatiebrief van de TEA. Zo kun je eenvoudig kiezen tussen VBK en TEA.

Als je mee wilt helpen, kunt je je aanmelden door op één van onderstaande linken te klikken.

VBK opgave

TEA opgave

Mocht je problemen hebben met het openen van de linken, je kunt je ook aanmelden via de website van de Hervormde Gemeente Genemuiden: www.hervormdgenemuiden.com (onder het kopje ‘activiteiten’)

 

Als bovenstaande niet lukt: we hebben het opgaveformulier van de VBK nog bijgevoegd, deze kun je uitprinten en ingevuld inleveren of stuur een email naar vbkhervormdjeugdwerk@gmail.com.

Heb je nog vragen, mail gerust naar bovengenoemd emailadres, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Omdat alle aanmeldingen in een draaiboek verwerkt worden, willen we je vragen om je opgave voor 31 mei a.s. in te vullen.

Als je dit jaar niet mee kunt helpen of als je deze e-mail niet meer wil ontvangen, wil je dan ook even een berichtje doen?

We hopen snel een reactie van je te ontvangen!

Hartelijke groet,
namens VBK en TEA stuurgroep
Inge Boender

Medewerkersbrief VBK

Medewerkersbrief TEA

Opgavenformulier VBK