<< Terug

GZB-Wereldthee (de laatste tasjes zijn te koop op D.V. Zaterdag 21 mei tussen 10 – 11 uur)

In het kader van de Pinkstercampagne biedt de GZB een leuk product aan voor de verkoop: GZB-Wereldthee. Dit is een papieren tasje, met daarin een pakje luxe thee (15 zakjes), een doosje met koekjes (12 stuks) van een banketbakker en een kaart met gespreksvragen, om zo onder het genot van thee en koekjes met elkaar in gesprek te kunnen komen over welke dingen God in uw en jouw leven heeft gedaan. Een leuke actie, waaraan wij als Zendingscommissie graag willen meewerken. De kosten van één tasje zijn € 8,95.

De mensen die al één of meer tasjes besteld hebben, kunnen deze op D.V. zaterdag 21 mei tussen 10 en 11 uur komen ophalen op de parkeerplaats van het Hervormd Centrum. Of het tasje wordt bij u bezorgd, op D.V. 20 of 21 mei.

Er zijn nog enkele tasjes beschikbaar en deze zullen D.V. zaterdag 21 mei tussen 10 en 11 uur ook te koop worden aangeboden. Wees er dan wel snel bij, want op = op!

Doe mee, trakteer uzelf of een ander op zo’n leuk tasje en draag zo bij aan het zendingswerk in Thailand. Want ieder tasje levert € 4,50 op voor het zendingswerk in dat deel van de wereld!

Alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling!

Een hartelijke groet van uw Zendingscommissie