<< Terug

Potgrond- en mestactie t.b.v. Roemenië (D.V. zaterdag 13 maart 2021)

 

Vanwege de coronamaatregelen wordt de jaarlijkse potgrond- en mestactie dit jaar anders georganiseerd.

Op D.V. zaterdag 13 maart heeft u de mogelijkheid om tussen 9:00 en 11:00 uur potgrond en/of kippenmest te kopen en op te halen. Bij Groothuis Bouwgroep, Spoelstraat 10 is een potgrond- en kippenmest-depot ingericht, waar vrijwilligers klaar staan om de potgrond in uw auto te leggen. U hoeft de auto niet uit en zo wordt alles dus coronaproof georganiseerd.

Kunt u niet komen, maar wilt u wel potgrond en/of kippenmest kopen? Dan bezorgen wij dit in de week van 15 maart bij u aan huis. Geef uw bestelling door via Erna Last: erna_kidv@hotmail.com of 06-13378966.

Let op: de voorraad kippenmest en potgrond is dit jaar kleiner dan normaal. Dit vanwege het feit dat wij geen zakken willen overhouden. Wees er dus op tijd bij, want op=op!

  • De potgrond is voorzien van een goedkeuringscertificaat en zit in grote zakken (45 liter). De prijs voor een zak potgrond is € 5,50.
  • De kippenmestkorrels zijn verpakt per 7,5 kg en kost per zak € 7,50. De mest is milieuvriendelijk en o.a. geschikt voor bloemen en planten, maar ook voor gazons, coniferen en groentetuinen enz.
  • Een zak mest en een zak potgrond samen wordt u aangeboden voor € 12,50.

U steunt met de aankoop verschillende diaconale projecten in Roemenië, waar de werkgroep al meer dan twintig jaar actief is. Op dit moment is er geen concreet project waarvoor gespaard wordt. Wel zijn er goede contacten met o.a. het CE House in Oradea en Ds. Visky in Osorhei. Wanneer daar (geld)nood is, wordt hier op ingespeeld.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw steun!

Een hartelijke groet van de Roemenië-commissie

Roemeniëgroep 2018 (Foto – Breman.net)