Pinkster-Zendingscollecte GZB – Help kerk Costa Rica te leren dienen

De Pinkster-Zendingscollecte van de GZB is bestemd voor de kerken in Costa Rica. Zij ontdekken steeds meer dat het vuur van Pinksteren ook leidt tot daden.

GZB-zendingswerker Kees Geluk begeleidt kerken om diaconaal actief te worden.

Zijn vrouw, Claudia, geeft huiswerkbegeleiding aan kinderen uit een arme wijk en de Costa Ricaanse Bella Flor startte er een ontmoetingscentrum waar mensen uit de wijk een maaltijd krijgen.

De GZB werkt wereldwijd met kerken samen om het Evangelie te delen. Dat kan alleen als u de GZB daarbij helpt. Juist nu! Zo steunt u het zendingswerk van de GZB:

• Maak uw bijdrage over via de online collecte o.v.v. Pinkster-Zendingscollecte GZB
  • Maak een gift over naar de GZB voor het zendingswerk in Costa Rica. Dat kan via rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45. Bij de omschrijving graag het projectnummer vermelden: CR.1.001.
  • Doneer via het Tikkie

Voor meer informatie, zie www.gzb.nl/pinkstercollecte

Wij bevelen de Pinkster-Zendingscollecte van harte bij u aan!

Een hartelijke groet van uw Zendingscommissie