Gemeentedag D.V. zaterdag 26 september 2020 (LET OP: WIJZIGING PROGRAMMA!)

26 sep 2020 | 13.00 - 18.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (26 sep 2020 13.00)

Beste gemeenteleden, die zich hebben opgegeven voor de gemeentedag van D.V. zaterdag 26 september,

Wij hebben, gezien de verwachte weersomstandigheden, een wijziging moeten aanbrengen in het programma: de om 16:00 uur bij Familie Roeland geplande picknick, kan helaas niet doorgaan. Er wordt veel regen en wind aangegeven en daarom hebben wij besloten dit onderdeel van de gemeentedag te annuleren.

De opening, fietstocht, wandeltocht, kinderspeurtocht en bingo gaan wel gewoon door.

Als u zich heeft opgegeven voor de fietstocht, de wandeltocht of de kinderspeurtocht krijgt u aan het einde van de route een tasje met alle picknickbenodigdheden, zodat jullie hiervan thuis (lekker warm) kunnen gaan genieten!

Het gewijzigde programma ziet er als volgt uit:

13:00 uur: Opening door Cor Roeland – live te volgen via de website en kerkradio (geen opgave nodig)
13:30 – 14:00 uur: Keuzeprogramma 1: Start fietstocht (vertrekplaats: Hervormd Centrum)
13:30 – 14:00 uur: Keuzeprogramma 2: Start wandeltocht – ongeveer 7 kilometer (vertrekplaats: Grote kerk)
13:30 – 14:00 uur: Keuzeprogramma 3: Start kinderspeurtocht – ongeveer 4 kilometer (vertrekplaats: Grote kerk)
15:00 – 16:00 uur: Picknick (tasje staat klaar bij het Hervormd Centrum) en de inhoud kan thuis genuttigd worden
17:30 – 18:00 uur: Afsluiting met een online Bingo vanuit het Hervormd Centrum

Wij begrijpen dat, als het regent, u het dan niet ziet zitten om met de fietstocht of wandeltocht mee te doen. Wij zouden het op prijs stellen als u zich dan afmeldt, zodat wij als commissie weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten.

Mocht u niet mee willen fietsen of wandelen, maar thuis wel willen genieten van een heerlijke picknick, dan mag u dit ook doorgeven aan ons. Wij zorgen dan dat er een tasje voor u klaarstaat bij het Hervormd Centrum.

Aan- en afmelden kan via het volgende emailadres: harrietwagteveld@hotmail.com of via telefoonnummer: 06-11964103.

We hopen op een mooie gemeentedag met elkaar.

Met vriendelijke groeten,

De gemeentedagcommissie