<< Terug

Nieuwe huisstijl Hervormd Jeugdwerk Genemuiden

Nieuwe huisstijl Hervormd Jeugdwerk Genemuiden

In de afgelopen periode is er een nieuwe huisstijl voor het Jeugdwerk ontwikkeld. Deze zult u de komende periode op diverse plekken terugzien, en daarom presenteren we deze alvorens graag via deze weg.

Omdat het bestaande logo niet meer aansloot bij de actualiteit en wel wat moderner kon, is er besloten om na te denken over een nieuwe huisstijl voor het Jeugdwerk. Door een verandering in kleurgebruik, lettertype en vormgeving heeft de Hervormde Gemeente Genemuiden vanaf heden weer een frisse en professionele uitstraling. Binnenkort valt het logo al te bewonderen tijdens de VBK.

Binnen het Hervormd Jeugdwerk zijn we gericht op het woord van God. De wens was om dit terug te laten komen in de interne en externe communicatie. Daarom is er tijdens het ontwerp van het nieuwe logo een lijn getrokken naar het kruis en de opstanding van Jezus. Binnen het geloof is het van belang dat we ons vasthouden aan de kern en de basisbeginselen van het Woord van God. Op deze manier mogen we steeds weer herinnerd worden aan het ontzagwekkende geschenk van de Heere namelijk: de verlossing en vergeving van zonden.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over het nieuwe logo, dan mag u deze richten aan:

Tabitha Schurink – tschurink@hervormdgenemuiden.nl

Wij willen eenieder namens het kernteam een fijne zomervakantie toewensen.