NIEUW(!): Onze eigen Hervormd Genemuiden-app is er!

Het is zover… Als Hervormde gemeente Genemuiden introduceren wij onze eigen kerk-app! Maar wat kunnen we nou eigenlijk met deze app? Je kunt zodra je de app hebt gedownload je eigen profiel aanmaken: zo compleet als je maar wil. Leuk als je een foto, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jou toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Iedereen uit de gemeente met de app kun je opzoeken in de ledenlijst. Zo wordt het ineens makkelijk iemand een kaartje te sturen met zijn/haar verjaardag! Ook zit er een agenda-functie in. Zo kun je snel zien wat er de komende periode allemaal te doen is.

Daarnaast wordt het collecte geven nog makkelijker! Het geven via de app, maar dat wordt allemaal vanzelf duidelijk na het installeren van de app.

Het leukste van de app is natuurlijk het sociale gedeelte! We zullen verschillende groepen maken, Zoals bijvoorbeeld een vraag en aanbod groep, een Bijbelkring-groep, een groep voor jonge ouders en noem het maar op.

Heb je een goed idee voor een groep? Stuur ‘m en dan voegen we die vast toe! Ook is er een groep waar iedereen in zit. Hier plaatsen we berichtjes in die voor de hele gemeente relevant zijn.

Uiteraard gaan we iedereen helpen waar nodig zodat we echt met elkaar in de app contact kunnen hebben.

Klik hier voor een presentatie met uitleg over de kerk-app.

Maar heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Stel ze dan gerust!

Je kunt in dat geval een mail sturen naar webmaster@hervormdgenemuiden.com

Op D.V. dinsdag 2 november van 19:30 t/m 20:30 uur hebben we een inloop- / infoavond over de app in het Hervormd Centrum.

Let op: de app is alleen toegankelijk voor leden van de Hervormde gemeente Genemuiden!