<< Terug

Maak je har(d)t voor je relatie!

Het loopt niet helemaal lekker in onze relatie.

Hoe krijgen we het weer leuk samen?

Nu we gaan scheiden komt er zoveel op ons af.

Hoe slaan we ons hier doorheen?

Waar je ook staat, maak je har(d)t voor je relatie.

 

Hoe krijgen we het weer leuk samen

Een gezonde relatie is zo mooi. Het gaat echter niet vanzelf. Iedere relatie vraagt om tijd en aandacht voor elkaar. Natuurlijk horen kleine ergernissen over de bekende tandpastadop erbij. Maar wat als dit soort ergernissen blijven hangen en je elkaar steeds minder leuk vindt? Als je de verbinding met elkaar verliest en overweegt een punt achter jullie relatie te zetten? Maak het bespreekbaar en zoek hulp als jullie er samen niet uitkomen. Dan bespreken wij met elkaar hoe je op een goede manier met relatieproblemen omgaat en hoe je het weer leuk krijgt samen.

Nu we gaan scheiden komt er zoveel op ons af

Soms zijn de relatieproblemen zo groot, dat een echtscheiding onvermijdelijk is. Tijdens de scheiding moeten jullie op veel vragen een passend antwoord vinden en dat is niet makkelijk. Vaak gaat het om praktische zaken, waarbij emoties een grote rol spelen. Als de scheiding een feit is, moeten jullie op zoek naar een nieuw evenwicht. Zeker als er kinderen betrokken zijn. Kun je bij dit alles wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact op.

Maak je har(d)t voor je relatie

Ben je op zoek naar tips voor een gezonde relatie? Wil je hulp en begeleiding bij relatieproblemen?
Of heb je vragen over je scheiding? Met relatiecoach Margreet Breman bieden wij alle inwoners van Zwartewaterland kosteloos een luisterend oor. “Je kunt je verhaal in alle vertrouwelijkheid met mij delen. Vanuit mijn specifieke kennis en vaardigheden bied ik stellen handvatten om hun relatie te verbeteren en dichterbij elkaar te komen. Ik denk mee, geef tips en leg waar nodig en gewenst contact met andere hulpverleners. Bel of mail mij gerust en maak je ook har(d)t voor je relatie.”

Lees meer in de flyer: Flyer Maak je har(d)t voor je relatie – Versie 28-07-2020

Margreet Breman – Relatiecoach

Mobiel: 06-25154148

E-mail: bremanmargreet@gmail.com

Facebook: hardtvoorjerelatie

Website: www.zwartewaterland.nl/project-maak-je-hardt-voor-je-relatie