<< Terug

Jaarlijkse fietstocht GZB op D.V. 1 juli 2023

In de afgelopen drie jaar hebben we vanwege de coronapandemie helaas niet de traditionele GZB-fietstocht kunnen organiseren, maar de zendingscommissie is voornemens om dit jaar weer een leuke fiets/puzzeltocht uit te zetten.

Wij willen dat graag (wanneer er voldoende deelname is) op enige afstand van Genemuiden doen en wel op D.V. zaterdagmiddag 1 juli (vertrek om 13 uur vanaf het Hervormd Centrum). Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de zending is natuurlijk zeer welkom!

De bedoeling is dat degenen die de beschikking hebben over een auto met fietsdrager naar het startpunt rijden op ca. 40 minuten afstand van Genemuiden. Voor degenen die geen fietsendrager hebben, is een lage lange aanhangwagen beschikbaar, waarop ca. 30 fietsen geplaatst kunnen worden.

Graag zouden we voor D.V. 5 juni de aanmeldingen ontvangen van iedereen die mee gaat  (naam en telefoonnummer en/of emailadres). Dat kan door een mailtje te sturen naar fietstocht@hervormdgenemuiden.com of telefonisch via 038-3857486.

Geeft u dan ook op of u uw fiets(en) zelf vervoert of gebruik wenst te maken van het transport dat wij beschikbaar stellen? Uiteraard zullen we proberen zoveel mogelijk samen te rijden, om het aantal auto’s dat op pad moet tot een minimum te kunnen beperken.

Mochten de weersomstandigheden niet geschikt zijn, dan hebben we als uitwijkdatum D.V. 16 september gepland.

Een hartelijke groet van de Zendingscommissie