<< Terug

Hart voor je huwelijk – Huwelijkstoerusting voor hen die al wat langer getrouwd zijn.

21 feb 2018 | 00.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (21 feb 2018 00.00)

 

Hart voor je huwelijk

Deze huwelijkstoerusting is voor hen die al wat langer getrouwd zijn, of het nu  3, 20 of 35 jaar is.

Juist in drukke tijden is het goed om samen na te denken over de rijkdom van je huwelijk! Tijd en aandacht en goede communicatie zijn belangrijk in het huwelijk. Door samen aan de slag te gaan, wordt je relatie opener. Je wordt je meer bewust van belemmeringen (door bijvoorbeeld persoonlijke verschillen) en leert er beter mee om te gaan.

De volgende thema’s komen aan de orde: ‘terug naar de basis’, ‘communicatie’, ‘groeien in je relatie’, ‘omgaan met verschillen’, ‘samen intiem’, ‘samen geloven’.

De kosten voor deze avonden zijn 25 euro per stel.

Aanmelding en/of  informatie: Margreet Breman margreetbreman@hervormdgenemuiden.com / tel: 06 – 25154148 of via ds. Olie familieolie@filternet.nl / tel: 3856620

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen seizoen zijn we bezig geweest met een nieuwe ronde ‘Hart voor je huwelijk’. Deze huwelijkstoerusting is voor hen die al langer getrouwd zijn. Zie het als een APK voor je huwelijk. Ook al is je huwelijk goed, belangrijk om te blijven investeren. Je relatie wordt er nog beter van dan het al was! In een veilige setting was het mooi om als stellen samen de opdrachten te maken.

Het ging over ‘terug naar de basis’, ‘communicatie in je relatie’, ‘groeien in je relatie’, ‘omgaan met verschillen’, ‘samen intiem’ en ‘samen geloven’.

Een aantal reacties: Erg leerzaam en gezellig. We zijn zeer tevreden en blij dat we hieraan mee hebben gedaan. Erg positief! Fijne sfeer.

Geef je op bij Margreet Breman: mbreman@kpnmail.nl /  tel. 3856426 of via ds. Olie familieolie@filternet.nl  / tel. 3856620