GZB Najaarscollecte: Juist nu!

Deze week wordt in heel Nederland online gecollecteerd voor zendingsprojecten van de GZB in het zwaar door corona getrokken India. In het noorden van dit immense land hoorden miljoenen nog nooit de bevrijdende Boodschap van Jezus Christus! Het Christian Reformed Fellowship of India wil dit Evangelie met hen delen. De GZB ondersteunt deze kerk hierin. Bid en geef mee!

Evangelisten in India krijgen geen salaris. Met onze steun krijgen ze een toelage van 30 euro per maand. Voor 50 euro kunnen ze een training krijgen. Bid voor de kerk in het hindoeïstische India. Bid dat zij, ondanks alle weerstand in de samenleving, verder mag groeien; niet alleen in aantal maar ook in diepte.

Zie voor meer informatie de bijgevoegde flyer.

De GZB werkt wereldwijd met kerken samen om het Evangelie te delen. Dat kan alleen als u de GZB daarbij helpt. Juist nu! Zo steunt u het GZB-werk:

• Gebruik de collectemethode van uw gemeente
  • Doneer via de Tikkie-code
  • Geef via gzb.nl/najaarscollecte
  • Doneer via de collectefolder
  • Blijf bidden voor het zendingswerk.

U kunt natuurlijk doneren via de gebruikelijke methode van onze Hervormde gemeente. Zie hiervoor de mogelijkheden voor het online collecteren: https://www.hervormdgenemuiden.com/online-collecte/  of doneer rechtstreeks via het onderstaande Tikkie:

Deze collecte bevelen wij van harte bij u aan!

Hartelijke groet van uw Zendingscommissie.