<< Terug

Gemeentedag D.V. zaterdag 25 september 2021 (Meld je nu aan!)

Beste gemeenteleden,

Volgens goed gebruik zouden wij het winterseizoen dit jaar weer willen openen met een Gemeentedag voor jong en oud! Op D.V. zaterdag 25 september hopen wij een mooie dag te hebben samen en wij hebben een gevarieerd programma samengesteld, met voor elk wat wils!

Alle gemeenteleden hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging gehad. Tijdens de Gemeentedag zijn een aantal gezamenlijke activiteiten gepland, waarvoor opgave niet nodig is, zoals de opening met Sing-in en de Bijbelstudie, onder leiding van dominee Molenaar.

Maar wij hebben ook een aantal keuzeactiviteiten en omwille van de organisatie is het nodig dat men zich daarvoor aanmeldt.

Programma Gemeentedag

Onderstaand de flyer met het totale programma:

 

Aanmelden

Aanmelden voor de keuzeactiviteiten, waarvoor opgave verplicht is, kan door hier te klikken.

Voor een aantal activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Geef daarom s.v.p. een eerste en tweede voorkeur op. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de eerste voorkeur, maar mocht het aantal dan te groot worden, kunnen we zorgen voor een evenwichtige verdeling. Wij hopen op uw / jouw begrip daarvoor.

In de week van D.V. 20 september laten wij per e-mail (of telefonisch) even weten bij welke keuzeactiviteit u / jij bent ingedeeld. (Dit geldt dus alleen voor de keuzeactiviteiten met een maximum aantal deelnemers.)

Wij hopen u en jou te mogen ontmoeten tijdens de Gemeentedag 2021, want… ‘Geloven is DOEN!’

Tot dan!

Hartelijke groet van de Gemeentedag-commissie