<< Terug

GZB dagboek ‘Een handvol koren’ editie 2024 is beschikbaar!

Klik op de afbeelding om het online bestelformulier te openen.

In 1917 gaf de GZB voor het eerst het dagboek ‘Een handvol koren’ uit, toen nog als scheurkalender. Nu, 106 jaar later, bestaat ‘Een handvol koren’ nog steeds!

Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest. Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren. Bovendien komt de winst (€ 8 per verkocht dagboek) volledig ten goede aan de zending.

De totstandkoming van het dagboek kan alleen met behulp van de enorme inzet van honderden vrijwilligers. 52 Predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers schrijven de overdenkingen en overal in het land zetten leden van zendings- en thuisfrontcommissies zich in om de verkoop tot een succes te maken.

Als zendingscommissie benaderen wij binnenkort alle mensen, die het dagboek in eerdere jaren ook kochten weer met deze nieuwe editie.

Maar als u het dagboek nog niet eerder hebt aangeschaft, is het mogelijk om dat te doen via het online bestelformulier. Zou u het dagboek ook graag willen ontvangen? Dan kunt u deze digitaal bestellen door te klikken op het online bestelformulier. Zo spoedig mogelijk na uw bestelling wordt het dagboekje dan bij u thuis bezorgd!

Van harte aanbevolen!

Hartelijke groet van uw zendingscommissie

 

Over de GZB

Zending verbindt Nederland met Gods wereldwijde kerk. Samen willen we mensen over de hele wereld bereiken met het Evangelie. We willen werken aan gemeenten waar iedereen welkom is, waar mensen groeien in geloof, waar oog is voor elkaar en voor kwetsbare groepen in de samenleving. Zie voor meer informatie www.gzb.nl.