<< Terug

‘Een handvol koren’ 2022 – een dagboek voor jong en oud

In 1917 gaf de GZB voor het eerst ‘Een handvol koren’ uit, toen nog als scheurkalender. De prijs was 60 cent. Ruim 100 jaar later bestaat ‘Een handvol koren’ nog steeds.

Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest. Bovendien komt de winst (zo’n € 250.000 per jaar) ten goede aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.

Dat het dagboek elk jaar weer zo goed loopt, is mede dankzij de inzet van honderden vrijwilligers. 52 Predikanten, zendingswerkers en jongerenwerkers schrijven de overdenkingen en overal in het land zetten leden van zendings- en thuisfrontcommissies zich in om de verkoop tot een succes te maken.

Inmiddels is het dagboek ‘Een handvol koren’ voor 2022 beschikbaar, in een oplage van 39.600. Een warm ogend dagboek met elke dag een duidelijke Bijbelse boodschap die tot nadenken stemt en bemoedigt. De prijs is € 12,95.

Dit jaar bevat het dagboek opvallend veel bijdragen uit Genemuiden, namelijk van Ds. W.G. Hulsman, Proponent J.J. van der Meulen, Henny Bosman en Danny en Tabitha Schurink. Alle reden om het dagboek aan te schaffen dus, temeer daar van ieder dagboek maar liefst € 8 wordt bestemd voor het wereldwijde zendingswerk!

Binnenkort zullen de verkopers namens de zendingscommissie weer langskomen, maar hebt u het dagboek nog niet eerder besteld en zou u het graag willen ontvangen? Dan kunt u zich melden bij dhr. J. Visscher, Pr. Clausstraat 56, tel: 038-2000306, e-mail: janvisscher20@gmail.com

Van harte aanbevolen!

Hartelijke groet van uw zendingscommissie

 

Over de GZB

Zending verbindt Nederland met Gods wereldwijde kerk. Samen willen we mensen over de hele wereld bereiken met het Evangelie. We willen werken aan gemeenten waar iedereen welkom is, waar mensen groeien in geloof, waar oog is voor elkaar en voor kwetsbare groepen in de samenleving. Zie voor meer informatie www.gzb.nl.