<< Terug

Een Handvol Koren 2021 – Bestel nu het GZB-dagboekje!

Al jaren is het dagboekje ‘Een Handvol Koren’ van de GZB het meest verkochte dagboekje van Nederland. Het boekje wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers, in weer en wind, thuis bezorgd bij een vaste groep lezers. Misschien hoort u bij die trouwe afnemers van het prachtige dagboekje, maar misschien ook (nog) niet. Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om via onderstaand bestelformulier ook het dagboekje te bestellen, om (samen met uw eventuele gezin) dagelijks twee bemoedigende stukjes te lezen, in combinatie met Gods Woord.
Het boekje bevat dagelijks 2 meditaties, dus in totaal 730 korte overdenkingen voor het hele jaar 2021. De prijs van het dagboekje is € 12,50 en dus kost 1 overdenking nog geen 2 cent! Daar kunt u het toch niet voor laten?
Bovendien wordt de volledige opbrengst van ‘Een Handvol Koren’, na aftrek van de kosten, besteed aan zendingswerk. U draagt door de aanschaf van het dagboekje dus maar liefst € 8,00 bij aan dit belangrijke werk.
Doet u ook mee en helpt u ons als Zendingscommissie van de Hervormde gemeente Genemuiden om een mooie opbrengst te realiseren voor dit goede doel?
Klik hier om direct te bestellen
Heeft u nog vragen of opmerkingen:
Henk van Dijk
Prins Constantijnstraat 5
Telefoon: 038-3855042

PS: Zoals u van ons gewend bent, worden de bestelde boekjes uiterlijk in december bij u thuis bezorgd door onze vaste bezorgers.

Heel vriendelijk dank voor uw persoonlijke bijdrage aan het zendingswerk!

Een hartelijke groet van uw Zendingscommissie