Aanmelding voor kerkdiensten tijdens Coronatijd (update 27 juni 2020)

28 jun 2020 - 30 aug 2020 | 09.30 - 21.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (28 jun 2020 09.30)

Sinds medio maart is het helaas niet meer mogelijk geweest om als gemeente samen te komen tijdens de erediensten. Nu de maatregelen langzamerhand weer wat worden versoepeld, ontstaat de mogelijkheid om het bijwonen van diensten weer op te starten. Als Kerkenraad hebben wij ervoor gekozen voorzichtig te zijn, omdat Genemuiden heel zwaar is getroffen door het Coronavirus. In de komende weken willen wij diensten organiseren, waarbij vanaf 5 juli 65 gemeenteleden aanwezig kunnen zijn en vanaf 12 juli kunnen 100 gemeenteleden aanwezig zijn.

U kunt zich hiervoor opgeven, samen met uw eventuele gezinsleden, als zij hiervoor in aanmerking willen komen. U ontvangt dan tijdig een uitnodiging voor de dienst, waarvoor u bent ingepland. Wij vragen u hierbij wel om zorgvuldig af te wegen of u op dat moment geen Coronagerelateerde gezondheidsklachten heeft en ook niet behoort tot de kwetsbare groep. In dat geval is opgave nu wellicht nog niet mogelijk, maar zou dit op een later moment wellicht kunnen.

Wij proberen een zo goed mogelijke indeling te maken en streven ernaar gezinnen zoveel als mogelijk compleet uit te nodigen, maar wij vragen uw begrip voor het feit dat het afhankelijk is van de opgaven in hoeverre wij hierin kunnen slagen. Uiteraard geldt voor de plannen het voorbehoud “Zo de Heere wil en wij leven”.

Hopelijk tot ziens bij de diensten,

Kerkenraad Hervormde gemeente Genemuiden

Klik hier voor het aanmeldformulier