Bidstond Genemuider kerken D.V. donderdag 2 december om 19:30 uur (online)

In navolging op de Bidstond, die er in het voorjaar was, organiseren de Christelijk Gereformeerde kerk, de Gereformeerde Kerk, de Hersteld Hervormde kerk en de Hervormde Gemeente in Genemuiden een gezamenlijke Bidstond.

Deze vindt plaats D.V. donderdagavond 2 december, van 19.30-20.45 uur, in het Hervormd Centrum.

Aanvankelijk wilden wij dit met kerkgangers doen, maar vanwege de vele coronabesmettingen vonden wij een interkerkelijke, fysieke samenkomst niet verstandig. Daarom zal de avond online te volgen zijn via de website, Youtube en de Kerkradio.

Het thema van de avond is: ‘Waakzaam & Nuchter in crisistijd’ (n.a.v. 1 Thessalonicenzen 5).

Ds. Molenaar opent de avond, ds. Postma en ds. De Groot zullen een meditatie uitspreken en ds. Droger hoopt te sluiten.

We hopen op een gezegende avond.