<< Terug

Benefietconcert t.b.v. Stichting Steun Messiasbelijdende Joden D.V. 3 juni

Op D.V. vrijdagavond 3 juni  vindt in de Grote kerk een Benefietconcert plaats voor de Stichting Steun Messiasbelijdende Joden. Hopelijk bent u en ben jij erbij!

In het bijzonder willen wij u en jou wijzen op het collectedoel: vele Oekraïense mensen zijn op de vlucht geslagen, zoals u weet. Onder deze mensen bevinden zich heel veel Joden, die vaak gevlucht zijn naar het land Israël. In de Israëlische plaats Haifa is een comité, die zich ontfermt over deze vluchtelingen en hen voorziet van het nodige voedsel, kleding en onderdak. Hiervoor zijn veel middelen nodig.
Zou u, zou jij, deze collecte willen gedenken (dit kan via de QR-code op de poster of tijdens de avond zelf), maar deze ook onder de aandacht willen brengen van mensen in uw omgeving?

Voor ondernemers is het mogelijk om te adverteren in het programmaboekje. Mocht u ondernemers kennen, of bent u zelf ondernemer en hebt u hiervoor interesse, stuurt u dan s.v.p. een mailtje naar webmaster@hervormdgenemuiden.com. Dan zorgen wij dat dit bericht op de juiste plek terechtkomt!

We hopen op een goede opkomst D.V. 3 juni én een prachtige opbrengst voor het collectedoel!