<< Terug

Meld je aan voor club 5/6 of club 7/8 (én voor de nacht van de club)!

Hallo, jongens en meisjes!

Op school hebben jullie een uitnodiging van ons ontvangen om komend jaar mee te doen met één van de clubs.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jij ook komt!

Club 5/6:

Klik op de button om je aan te melden voor club 5/6:

Opgeven Club 5/6

 

Club 7/8:

Klik op de button om je aan te melden voor club 7/8:

Opgeven Club 7/8

Nacht van de club:

Hallo jongens en meisjes,

Hebben jullie het al gehoord? Club 7/8 organiseert van vrijdag 1 oktober op zaterdag 2 oktober de nacht van de Club! Normaal gesproken doen we dat aan het eind van het clubseizoen, maar het lijkt ons leuk om de nacht aan het begin van het seizoen te doen. Dan beginnen we meteen met een knaller!

We willen nog niet te veel weggeven van het programma, want het moet natuurlijk nog wel een beetje spannend blijven wat we gaan doen. Er komt in ieder geval een spreker van Open Doors om te vertellen over onze mede christenen bij wie het allemaal niet vanzelf of gemakkelijk gaat. Daarna gaan we ons uitleven met gave activiteiten in de Overtoom. Het is dus handig om sportkleding mee te nemen.

Oh ja: we gaan uiteraard ook slapen in het Hervormd Centrum. En na een (ongetwijfeld) korte nacht zorgen wij voor een lekker ontbijtje. Al met al genoeg redenen om er bij te zijn! We zien jullie graag verschijnen op vrijdag tussen 18.45-19.00 uur en de Nacht eindigt op zaterdagochtend rond 9.00 uur.

Wat jullie nog meer mee moeten nemen: een luchtbed, een deken of slaapzak, je kussen, je pyjama en natuurlijk wat spullen om je tanden te poetsen en een beetje lekker te blijven ruiken na al die activiteiten!

Geef je snel op via onderstaande button en vertel het vrienden en vriendinnen die uiteraard ook van harte welkom zijn om de Nacht mee te maken:

Opgeven Nacht van de club

 

Wij hopen je komend seizoen te mogen ontmoeten!

 

Een hartelijke groet van de clubleiding!