<< Terug

Wandelen en hardlopen voor de zending – 25 mei

25 mei 2018 | 13.00 - 20.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (25 mei 2018 13.00)

Dit jaar organiseert Stichting GlobalRize voor het eerst de GlobalRize Contour Loop. Tijdens deze tocht wandelen en lopen de deelnemers in de prachtige omgeving van Oldebroek op de Veluwe. We gaan langs weilanden, boerenerven en de bossen.

De opbrengst is voor de zending. Wandelaars en hardlopers lopen zo niet alleen voor zichzelf maar steunen gelijk deze stichting. Het is geschikt voor iedere loper en belooft een geweldig evenement te worden. Doe mee en ontdek dit stukje prachtige natuur op de Veluwe.

Voor beide activiteiten zowel voor de wandeltochten als de hardloopwedstrijden is gekozen voor de datum van vrijdag 25 mei. Vanaf 13.30 wordt er gewandeld waarbij men de keuze heeft uit een wandeltocht van 10 km of 21 km. Om 18.00 starten de kinderen met hun run over 0,8 km of 2 km. De volwassenen starten om 19.00 uur met wedstrijden over 5,10 en de halve marathon. De start en finish zijn bij Sport- en Gezondheidscentrum Contour in het centrum van Oldebroek. Inschrijven kan via www.globalrize.nl/contour-loop/

De opbrengst van beide activiteiten komt volledig ten goede aan het werk van GlobalRize.  GlobalRize is een organisatie die de hele wereld wil bereiken met het evangelie. Meer dan de helft van de wereldbevolking maakt gebruik van het internet. Via Facebook, Twitter, Instagram en websites is het gemakkelijk om contacten te leggen en te onderhouden. GlobalRize gelooft dat het internet een goede mogelijkheid is om het Evangelie te kunnen delen. Daarom plaatsen we berichten via de sociale media en begeleiden wij mensen die meer willen weten van en over het geloof. En het werkt; mensen uit 171 landen zien de boodschappen, reageren en komen tot geloof. En iedereen kan meedoen! Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op www.bijbelwoord.nl en doe onze online bijbelcursus.

Ook u kunt meedoen. Loop of ren mee en steun daarbij de zending!