Proeverij HGJB project: Open je ogen – 16 juni

16 jun 2018 | 00.00 - 00.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (16 jun 2018 00.00)

Zet het vast in je agenda

Wat: De Proeverij
Waar: Hervormd Centrum
Wanneer: Zaterdag 16 Juni
Inmiddels is de projectcommissie gevormd en hebben we nagedacht over de invulling van deze dag.
We willen u en jou dan ook van harte uitnodigen voor een overheerlijke proeverij. Op deze dag willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor het HGJB project: Open je ogen
De parkeerplaats van het Hervormd Centrum zal omgetoverd worden tot een waar Frans plein waar allerlei kleine gerechten bereid zullen worden die u kunt proeven. De voorbereidingen zijn in volle gang. Inmiddels zijn er een aantal enthousiaste hobby koks benaderd uit de gemeente die deze gerechten klaar zullen maken.
Ook zullen er verschillende activiteiten voor kinderen te doen zijn. Hierover later meer info.

Voor deze dag zijn we op zoek naar hulp. Ouderen en jongeren die het leuk vinden om te koken, te bedienen  maar ook voor het opbouwen/afbreken/allerhande klussen. Opgeven kan via Herman Riezebos:  herman_riezebos@hotmail.com.

Wij rekenen op u en jou!
De projectcommissie