<< Terug

Paasgroetactie 2018 Friedenstimme – 18 maart

18 mrt 2018 | 09.00 - 21.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (18 mrt 2018 09.00)

Op zondag 18 maart liggen er bij de uitgangen van de kerkgebouwen setjes met Paaskaarten. In de periode voorafgaand aan Pasen sturen veel christenen in Nederland pakjes met evangelisatielectuur naar Rusland. Hierdoor worden in een tijdsbestek van enkele weken duizenden Bijbels en evangelisatiemateriaal verspreid tot in de meest afgelegen gebieden. Dit jaar worden er ook kinderbijbels mee gestuurd! Russische christenen kijken met verlangen uit naar deze pakjes die zij gebruiken om hun naasten in contact te brengen met het Evangelie. Ook is dit materiaal een enorme bemoediging voor hen. De paaskaarten worden gebruikt om uitnodigingen te schrijven.

In de envelop bevinden zich drie kaarten met daarop een Bijbeltekst. Twee van de kaarten zijn bedoeld voor evangelisatie, wilt u deze blanco laten? U kunt ervoor kiezen, op de derde kaart een persoonlijke groet te schrijven. De drie kaarten worden dus verzonden naar één adres dat op de envelop staat.

Op de envelop is het adres vermeld. U stuurt de drie kaarten naar dit ene adres in een gesloten, dichtgeplakte envelop. Schrijf op de achterzijde van de envelop uw naam en adres.
De kaarten worden verzonden naar Rusland, Georgië, Armenië en de Baltische staten.
Wat kost het verzenden van deze lectuur?
Setje paaskaarten € 1,40  Internationaal 1 postzegel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA