Koffiedrinken na de dienst- zondag 7 januari

07 jan 2018 | 10.30 - 12.30
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (07 jan 2018 10.30)

Koffiedrinken is en een oer-Hollandse bezigheid. Tegelijk zegt het iets over de ‘drinker’ van koffie. De een drinkt zijn koffie zwart en de ander weer ‘duur’ met alles d’r op en d’r aan. Maar koffiedrinken staat eigenlijk ook voor wat anders. Namelijk; ontmoeting, gesprek en gezelligheid. En dat is ook het doel van het koffiedrinken na de kerkdienst. Elke eerste zondag van de maand is er koffiedrinken in het Hervormd Centrum na de ochtenddienst. Iedereen, jong en oud is van harte welkom.

Ook de gemeenteleden uit de kerk kunnen natuurlijk prima na de dienst naar het Hervormd Centrum komen om daar koffie te drinken.

De jeugdraad heeft een aantal voorstellen gedaan om de onderlinge relaties te stimuleren. Eén daarvan is bijv. om voor een vergadering in de hal koffie te drinken in plaats van in je eigen zaal. Zo zie je wie er allemaal zijn en kun je makkelijk even een praatje aanknopen.

We weten dat velen op zondagmorgen bij familie koffie drinken. Maar er zijn ook gemeenteleden die dat niet hebben. En als gemeente zijn we toch ook broeders en zusters. Laten we daarom zo af en toe de tijd nemen om elkaar te ontmoeten en belangstelling voor elkaar te hebben.

Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden (1 Kor. 12:27)