Diaconale jongerenreis Roemenië 2018! – ontbijtactie 12 mei

12 mei 2018 - 08 sep 2018 | 08.00 - 23.00
Klik hier om deze activiteit in je agenda te zetten (12 mei 2018 08.00)

Diaconale jongerenreis Roemenië

Zoals u weet hopen we deze zomer met een grote groep jongeren de Diaconale reis naar Roemenië te maken. De komende maanden gaat u regelmatig wat van ons horen via het kerkblad of op andere manieren.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen op de reis. De komende tijd gaan we ook aan de slag met een aantal acties om geld in te zamelen. De kosten voor de reis wordt door iedereen zelf betaald. Met het geld dat we ophalen d.m.v. acties wordt bijvoorbeeld het materiaal voor het klusproject en de VBK betaald.

Taartenbakkers gezocht!

Kunt u/jij ook zulke heerlijke taarten bakken? We zijn op zoek naar personen die heerlijke appel-, kwark-, advocaat-bastogne- en/of monchoutaarten kunnen bakken! Het zou erg fijn zijn als u/jij dat kosteloos voor Roemenië wilt doen! Vanaf maart bieden wij uw taart(en) te koop aan. De opbrengst van de verkoop is voor Roemenië. Hoe groter de groep personen die bakt voor Roemenië, hoe minder vaak u aan de beurt bent om een taart te bakken. We proberen dat u niet meer dan 3 taarten per maand hoeft te maken. Personen die taarten willen bakken kunnen zich opgeven bij Harlana van Assen, telefoonnummer: 038-3856967 of mail naar roemenie2018@hotmail.com.

Heerlijke taarten te koop voor Roemenië!

Heeft u een appel-, kwark-, advocaat-bastogne- en/of monchoutaarten nodig voor bijvoorbeeld een verjaardag of een bezoekje? Bestel deze dan via de jongeren die a.s. zomer naar Roemenië gaan voor een werkvakantie! Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen wordt uw taart gebakken en vers bij u bezorgd. Bestellingen kunt u doorgeven via Harlana van Assen, telefoonnummer: 038-3856967 of mail naar roemenie2018@hotmail.com. De kosten zijn €10,00 per taart, een appeltaart kost €12,50. Het bedrag gaat volledig naar Roemenië.

Ontbijtactie en autowassen

Heeft u al een ontbijt besteld voor zaterdag 12 mei (de zaterdag voor Moederdag)? Bestel het ontbijt voor u zelf of verras een ander! Het kan nog tot uiterlijk vrijdag 4 mei a.s. Het ontbijt zal tussen 07.30 uur en 09.30 uur bezorgd worden door de deelnemers van de jongerenreis naar Roemenië. Download nu het bestelformulier via  www.hervormdjeugdwerk.comen deponeer het in de ontbijtservice bus bij de Meente (zorgloket) of Bakkerij Groot Koerkamp
Ook kunt u het formulier inleveren op één van de volgende adressen:
Fam. Eenkhoorn, Bergroede 22                 Fam. v/d Vegt, Oostermaat 47
Fam. Eenkhoorn, Zilverschoon 32             Fam. Olie, Leeuwerik 7
U kunt uw wensen ook doorgeven via mailadres roemenie2018@hotmail.com. We hopen dat we vele mensen ’s ochtends vroeg een ontbijt mogen bezorgen!

Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

Op zaterdag 12 mei a.s. heeft u tevens de mogelijkheid uw auto te laten wassen door de jongeren. Terwijl u geniet van een kopje koffie/thee wordt uw auto voor € 10,- gewassen en uitgezogen. De Roemeense wasstraat is gelegen op het terrein van Groothuis Bouwgroep B.V., Spoelstraat 12. U kunt uw auto laten wassen tussen 10.00 uur en 13.00 uur!
Groeten, de jongeren