Met een enthousiaste groep mensen uit het Blokhuis, de Spil en de Akkerwinde komen we elke dinsdagavond bij elkaar om iets te leren uit de Bijbel. Ook de jonge mensen die nog thuis of elders wonen zijn uiteraard van harte welkom om samen God te loven en te prijzen.

We willen op een eenvoudige manier nadenken over wat er in de Bijbel staat. Samen brengen we God alle eer en lof door samen te zingen en te bidden. Zo mag je elke dinsdagavond aangeven waarvoor je graag wil bidden of danken. We praten over alle fijne en verdrietige dingen die we hebben meegemaakt en brengen het in gebed bij onze Heer.

Twee keer in het seizoen hebben we een zangavond, meestal in de Gereformeerde Kerk, waarbij je zelf een mooi lied mag uitkiezen om te zingen. Onder begeleiding van een organist brengen we zo samen God de eer toe!

Speciale avonden beleven we met het vieren van Kerst en bij het afsluiten van het seizoen samen met onze ouders en/of begeleiders.

Vind jij het ook fijn om op een eenvoudige manier iets te leren over God de Vader, Jezus Christus de Zon en de Heilige Geest? Dan ben je van harte welkom.

De eerste keer dat we weer bij elkaar komen zal zijn op 26 september 2017.

Plaats:            De Schakel – Jan van Arkelstraat 18a

Tijd:                Dinsdagavond van 19:15 tot 20:00 uur

Voor info:        Thea van der Sluis, T: 385 69 10 (Gereformeerde Kerk), Brenda van der Steeg , T: 385 65 21 (Hervormde Kerk)

FOTO’S VAN DE AFSLUITINGSAVOND
(gemaakt door Roel Hoekman)

Klik op een foto om deze te vergroten.